Lionel Messi este aşteptat să decidă în următoarele ore unde va juca în sezonul următor

Lionel Messi este aşteptat să decidă în următoarele ore unde va juca fotbal în sezonul următor – singurul lucru care pare sigur este că nu va fi la Barcelona, scrie BBC.

Messi nu şi-ar fi dorit nimic mai mult decât să se întoarcă în locul care i-a fost casă încă de când a părăsit Argentina, la vârsta de 12 ani, în căutarea visului său fotbalistic.

Dar tabăra sa a transmis Barcelonei că decizia privind viitorul său este iminentă şi că nu mai poate aştepta o propunere din partea lor, care nu a sosit, în ciuda promisiunilor că clubul catalan ar avea ceva până acum.

În vârstă de 35 de ani, câştigătorul Cupei Mondiale îşi doreşte să rămână în Europa, dar, după ce s-a decis că va părăsi Paris St-Germain în această vară, ofertele care vor veni de pe continent nu au fost suficient de atractive.

În Arabia Saudită există oficiali guvernamentali care lucrează deja la sosirea sa. Aceştia au fost anunţaţi că Messi a acceptat o ofertă foarte avantajoasă de la Al-Hilal şi se pregătesc pentru mutare. Aceasta ar putea fi pur şi simplu tabăra sa care se pregăteşte pentru decizia sa – sau este cea mai atractivă propunere pentru jucător.

Echipa americană Inter Miami este o altă opţiune, deşi un acord de împrumut între ei şi Barcelona – în care el ar ajunge temporar la clubul catalan – nu este în cărţi.

Momentul şi anunţul deciziei sale vor fi decise de noul său club.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI