Medic de la Maternitatea Polizu, transportat la spital după ce s-a rănit cu un pistol cu bile de cauciuc

Un medic de la Maternitatea Polizu a fost transportat la Spitalul Elias, joi, după ce s-a rănit cu un pistol cu bile de cauciuc pe care îl deţinea legal.

Ulterior, el a ajuns, în stare gravă, la Spitalul Universitar din Capitală. El ar fi încercat să se sinucidă şi se afla sub tratament pentru depresie, afirmă surse judiciare. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Familia le-a spus poliţiştilor că medicul suferea de depresie de mai mult timp şi că era sub tratament.

Medicul a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucureşti, fiind în stare gravă.

Potrivit surselor judiciare citate de news.ro, medicul, în vârstă de 58 de ani, ar fi încercat să se sinucidă.

”La data de 11 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 au fost sesizaţi privire la faptul că o persoană ar fi rănită, în urma folosirii unei arme neletale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj medical care a preluat persoana şi a transportat-o la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un medic de la Polizu, care s-a rănit cu pistol cu bile de cauciuc. Incidentul ar fi avut loc la locuinţa acestuia, iar arma era deţinută legal. Medicul a fost transportat la Spitalul Elias.

Cercetările în acest caz sunt făcute de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI