Ciolacu, mesaj de 1 Mai: Le-am mulţumit medicilor şi asistentelor de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie,

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă luni că a ales ca de 1 Mai, de Ziua Muncii să fie alături de cei pentru care această zi este una obişnuită de muncă şi a mulţumit medicilor şi asistentelor de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, aşa cum au făcut-o şi în perioada pandemiei.

Să nu uităm că ziua de astăzi este dedicată celor care muncesc din greu şi celor care ţin cu adevărat această ţară pe umeri! Onoare muncii!, spune Ciolacu.

”Am ales ca de 1 Mai- Ziua Muncii să fiu alături de cei pentru care această zi este una obişnuită de muncă. Le-am mulţumit medicilor şi asistentelor de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Matei Balş” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, aşa cum au făcut-o şi în perioada pandemiei când au fost în prima linie a luptei cu virusul. Şi mă bucur că am putut să fac asta împreună cu profesorul Adrian Streinu-Cercel”, scrie liderul PSD pe Facebook.

”La fel, trebuie să le mulţumim poliţiştilor, pompierilor şi tuturor celor care astăzi muncesc pentru ca noi, restul românilor, să ne putem bucura de familie şi prieteni”, precizează Marcel Ciolacu.

El continuă: ”Să nu uităm că ziua de astăzi este dedicată celor care muncesc din greu şi celor care ţin cu adevărat această ţară pe umeri! Onoare muncii!”.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI