Tragedie la o grădiniță din Satu Mare: Un copil de trei ani a murit după ce i s-a făcut rău

Un copil de trei ani din localitatea Agriş, judeţul Satu Mare, a murit, miercuri, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la grădiniţă.

El a fost preluat de o ambulanţă şi i s-au făcut manevre de resuscitare, care nu au avut însă rezultat. Poliţiştii au deschis o anchetă, dar afirmă că nu există suspiciuni în acest caz.

”La data de 26 aprilie a.c., în jurul orelor 14.30, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către Spitalul Judeţean Satu Mare despre decesul unui minor. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriş, în timp ce se afla în incinta grădiniţei din aceeaşi localitate, i s-ar fi făcut rău. Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, s-a constatat decesul acestuia”, a transmis, miercuri seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Trupul neînsufleţit a fost depus la Prosectura Spitalului Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit IPJ Satu Mare, nu sunt suspiciuni în acest caz, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI