Prognoza meteo: Plouă pe mai multe drumuri din patru judeţe, pe Autostrda Soarelui şi pe A4

Se circulă în condiţii de drumurile din judeţele Călăraşi, Constanţa, Giurgiu şi Tulcea, precum şi pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa (între kilometrii 10 – 105 şi 180 – 212) şi A4 Ovidiu – Agigea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Se circulă în condiţii de ploaie pe arterele rutiere din judeţele Călăraşi, Constanţa, Giurgiu şi Tulcea, precum şi pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa (între kilometrii 10 – 105 şi 180 – 212) şi A4 Ovidiu – Agigea.

La nivelul ţării, inclusiv pe autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti şi A3 Bucureşti – Ploieşti, dar şi pe drumurile de munte DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un carosabil uscat, fără precipitaţii, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Se menţine oprită circulaţia, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, pe DN 7CC (centura Călimăneşti), la kilometrul 3+150 de metri, în oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea, traficul fiind deviat prin interiorul localităţii, pe DN 7.

Iar în judeţul Buzău, până în data de 21.04.2023, circulaţia este oprită pe DN 2B, între kilometrii 27 – 42, în zona localităţii Bâlhacu, pentru efectuarea lucrărilor din zona trecerii de la nivelul căii ferate. Traficul se va desfăşura deviat, pe rute ocolitoare.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI