Haos pe terenul de fotbal la un meci din Columbia. Fanii au invadat terenul şi au avut loc ciocniri cu forţele de ordine

O sută de suporteri ai echipei Atlético Nacional au invadat terenul stadionului Atanasio Girardot din Medellin, duminică după-amiază, înaintea meciului cu America de Cali, aruncând bare metalice şi panouri publicitare în direcţia forţelor de ordine, relatează AFP.

Forţele de securitate au intervenit, iar 12 poliţişti şi 30 de fani au fost răniţi în confruntări, au anunţat luni autorităţile.

Dintre cei doisprezece poliţişti răniţi, zece au contuzii uşoare, iar doi sunt sub observaţie. Secretariatul de Securitate din Medellin a declarat că „peste 50 de persoane au fost îngrijite” de personalul sanitar din vecinătatea stadionului. Meciul a fost amânat în urma ciocnirilor.

De la începutul anului, acest grup de ultraşi de la Atlético Nacional şi-a înmulţit acţiunile pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de creşterea preţurilor biletelor şi de ultimele transferuri ale echipei.

Cu câteva ore înainte de începerea meciului, Atlético Nacional a anunţat că suspendă „avantajele economice” acordate până acum acestui grup de ultraşi.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI