Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce ar fi atins în zonele intime un băiat de 13 ani, într-un autobuz

Un bărbat de 62 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv, fiind suspectat că a atins în zonele intime un băiat de 13 ani, în timp ce acesta se afla cu mama sa într-un autobuz, în Sectorul 2 al Capitalei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Bucureşti, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 62 de ani, cercetat pentru agresiune sexuală.

”În fapt, la data de 11 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 10 martie, în timp ce fiul său, în vârstă de 13 ani, se afla într-un autobuz, în Sectorul 2, ar fi fost atins în zonele intime de către un bărbat necunoscut. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 62 de ani”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost găsit şi dus la audieri. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI