Accident în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina. O femeie a murit şi o alta a fost rănită

O femeie, pieton, a murit, joi seară, după ce a fost rănită în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme, produs în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina. O altă femeie, aflată la volanul uneia dintre maşinile implicate, a fost rănită. Celălalt şofer implicat era băut.

Accidentul a avut loc pe strada Crişan din municipiul Slatina, în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă.

”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule şi un pieton, respectiv un autoturism, condus de un tânar în vârstă de 31 de ani din municipiul Slatina şi un autoturism condus de o femeie în vârstă de 39 de ani din aceeaşi localitate. În urma evenimentului rutier, pietonul, o femeie de 51 de ani, din municipiul Slatina şi femeia de 39 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Ulterior, femeia de 51 de ani a decedat la unitatea spitalicească”, a transmis Poliţia judeţeană Olt.

Cei doi şoferi implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare negativă pentru femeia în vârstă de 39 de ani, respectiv o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 31 de ani.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI