PAID: Până vineri au fost deschise 139 de dosare de daună din 16 judeţe în urma cutremurelor din Gorj

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunţă că până la 17 februarie au fost deschise 139de dosare de daună în urma cutremurelor din Gorj, produse în zilele de 13 şi 14 februarie.

”Până la data de 17.02.2023 s-au deschis 139 dosare de daună în urma cutremurelor din Gorj, produse în zilele de 13 şi 14 februarie. Pentru a fi notificaţi cu privire la actualizările pe care le publicăm, vă încurajăm să daţi follow paginilor noastre de socializare. Totodată, nu uitaţi să verificaţi valabilitatea poliţei PAD, accesând Butonul albastru din pagina oficială de website paidromania”, anunţă instituţia.

Cele mai multe dosare, 76, au fost depuse în Gorj, 16 în Hunedoara, 8 în Caraş Severin. Au fost depuse dosare şi în Alba, Arad, Argeş, Bihor, Cluj, Dolj, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vîlcea,

PAID a anunţat jcă sute de locuinţe au fost afectate în urma cutremurelor produse în Gorj, în zilele de 13 şi 14 februarie.

”În perioada următoare vom prezenta regulat statistici cu privire la numărul şi statusul dosarelor, în condiţiile în care asigurătorii au început deja să lucreze la soluţionare”, arată PAID.

Un cutremur de 5,7 grade s-a produs, marţi, în judeţul Gorj, fiind resimţit în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării, fiind pentru a doua zi consecutiv când în zonă a avut loc un cutremur cu magnitudine peste 5.

Seismul a fost urmat de sute de replici.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI