Staţiunea Sinaia, în pană de curent. Tot oraşul a fost afectat timp de câteva zeci de minute

Staţiunea Sinaia a rămas complet fără electricitate, vineri după amiază, timp de câteva zeci de minute, după ce un arbore a căzut peste firele reţelei de alimentare cu energie. Spitalul Orăşenesc Sinaia funcţionează folosind generatoare. La ora transmiterii acestei ştiri alimentarea a fost reluată parţial în oraş.

Întreg oraşul Sinaia a rămas fără alimentare cu energie electrică, vineri după amiază, începând cu ora 16:00, după ce un copac a căzut peste firele de alimentare din zona Poiana Ţapului. Situaţia a durat timp de câteva zeci de minute. La ora transmiterii acestei ştiri, alimentarea în staţiune a fost reluată parţial. 

Autorităţile locale au precizat că spitalul din oraş îşi desfăşoară activitatea folosind generatoare. 

Zeci de mii de consumatori din judeţul Prahova au rămas fără curent electric, vineri, in cauza avariilor produse ca urmare a căderilor masive de zăpadă. Vineri după amiază numărul abonaţilor rămaşi fără energie electrică este de peste 6500. Zona montană a judeţului este sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, în timp ce pentru restul judeţului meteorologii eu emis Cod galben.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI