Un bărbat din Giurgiu a amenințat mai multe persoane cu moartea. A fost prins de Poliție cu focuri de armă

Mai multe persoane din Mihăileşti, judeţul Giurgiu, au sesizat Poliţia după ce au fost ameninţate cu moartea de un bărbat, care avea o sabie şi care a distrus capota unui autoturism. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bucureştean de 42 de ani şi l-au oprit când se îndrepta spre locuinţa fostei cumnate – una dintre persoanele din Mihăileşti care au depus plângere în urma ameninţărilor, fiind trase focuri de armă pentru oprirea sa.

Potrivit Poliţiei Judeţene Giurgiu, poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Mihăileşti – Formaţiunea Rutieră au fost sesizaţi direct, de un bărbat din oraşul Mihăileşti, despre faptul că a fost ameninţat cu o sabie de către un bărbat, aflat într-un autoturism.

Ulterior, Poliţia oraşului Mihăileşti a fost sesizată, prin plângere scrisă, de către un alt bărbat, de 63 de ani, din oraşul Mihăileşti, că un bărbat i-ar fi distrus capota autoturismului personal şi l-ar fi ameninţat cu moartea, cu o sabie.

De asemenea, în cursul zilei, o femeie de 40 de ani, tot din oraşul Mihăileşti, a sesizat, prin plângere scrisă, Poliţia oraşului Mihăileşti, despre faptul că, în perioada 25 decembrie – 3 ianuarie, a fost ameninţată cu moartea, telefonic, de către fostul său cumnat, acelaşi bărbat care ar fi ameninţat persoana de 63 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Bucureşti.

”În jurul orei 18.20, în timp ce bărbatul în cauză se deplasa cu autoturismul către locuinţa fostei cumnate, din oraşul Mihăileşti, acesta nu s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire efectuate de către poliţişti, motiv pentru care luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au utilizat arma din dotare, executând mai multe focuri, atât în plan vertical, cât şi asupra pneurilor autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei, pentru cercetări. În autoturismul acestuia au fost descoperite o sabie şi un cuţit, care au fost ridicate de către poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a arătat sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI