Francesco Totti, în vizorul justiţiei italiene într-un caz de spălare de bani

Fostul internaţional italian Francesco Totti este suspectat de justiţia din Italia de implicare în tranzacţii bancare suspecte, în special în legătură cu societăţi de pariuri online şi cu cazinouri. Potrivit presei italiene, agenţi pentru combaterea spălării banilor analizează operaţiunile făcute din conturile lui Totti începând din iunie 2020, notează RMC Sport.

Una dintre tranzacţiile vizate datează din luna august. Totti i-ar fi dat un împrumut fără dobândă de 80.000 de euro unui apropiat. Suma respectivă ar fi ajuns apoi într-un cont comun al soţiei şi fiicei prietenului, după care a trecut într-un cont comun al soţilor şi în cele din urmă a ajuns într-un cont personal al prietenului fostului fotbalist.

În iunie 2020, din două conturi bancare ale fostului jucător s-au făcut operaţiuni suspecte cu cazinouri din Monte-Carlo, Londra şi Las Vegas. “Există dubii puternice cu privire la destinaţia reală a banilor trimişi diverselor case de jocuri de noroc internaţionale”, au precizat experţi într-un raport, potrivit La Verita.

Francesco Totti, care a jucat toată cariera la AS Roma, s-a retras din activitatea sportivă în 2017.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI