Bărbat de 25 de ani arestat preventiv după ce nu a respectat măsura arestului la domiciliu

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din judeţul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce nu a respectat măsura arestului la domiciliu şi a intrat şi în curtea unei locuinţe, el fiind acum cercetat pentru evadare şi violare de domiciliu.

”Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evadare şi violare de domiciliu, după ce un bărbat, de 25 de ani, nu ar fi respectat măsura arestului la domiciliu”, anunţă IPJ Giurgiu.

La data de 31 decembrie 2022, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Giurgiu au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, de 25 de ani, din localitatea Putineiu, aflat sub măsura arestului la domiciliu, a fost surprins în curtea unei locuinţe, din aceeaşi localitate.

Până la sosirea poliţiştilor, proprietarii au încuiat dependinţa în care acesta se ascunsese.

La data de 31 decembrie, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Giurgiu, iar ulterior, instanţa de judecată a schimbat măsura arestului la domiciliu cu cea a arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI