Un bărbat a suferit arsuri pe 90% din corp în urma unei explozii în locuinţa sa

Un bărbat din localitatea prahoveană Valea Călugărească a fost grav rănit, suferind arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului, în urma unei explozii produse în locuinţa sa, vineri dimineaţă.

Explozia a avut loc într-o casă din satul Rachieri, comuna Valea Călugărească, la faţa locului intervenind pompieri de la ISU Prahova. Conform datelor furnizate de către oficiali ai acestei instituţii, deflagraţia a avut loc la un aparat folosit pentru încălzirea locuinţei, cel mai probabil un arzător. 

Un bărbat aflat în casă a fost surprins de suflu, suferind arsuri de gradele doi şi trei pe aproximativ 90% din corp, dar şi la nivelul căilor aeriene. Victima, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită conştientă şi transportată de către unitatea de terapie intensivă mobilă la unitatea de primiri urgenţe Ploieşti. 

Primele verificări la locul exploziei arată că aceasta nu s-a produs la o butelie, nici la o sobă, ci la un alt tip de aparat utilizat pentru producerea de căldură. Urmează ca pompierii să stabilească împrejurările şi cauzele exploziei.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI