Cristiano Ronaldo, noi declarații explozive: Familiei Glazer nu îi pasa de succesul sportiv

Proprietarii clubului Manchester United, familia Glazer, „nu îşi fac griji” de succesul sportiv al echipei lor, a declarat Cristiano Ronaldo în noi pasaje ale interviului acordat lui Piers Morgan.

„Celor din familia Glazer, nu le pasă de club… sport profesionist. După cum ştiţi, Manchester este un club de marketing. Vor primi bani din marketing – sport, nu prea le pasă, după părerea mea„ Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul, ar trebui să ştie că jucătorii vor tot ce este mai bun pentru club. Vreau tot ce e mai bun pentru club. De aceea am venit la Manchester United”, a pledat internaţionalul portughez.

„CR7” a marcat 18 goluri în campionat în sezonul trecut, iar echipa sa a terminat pe locul 6 în Premier League, la 35 de puncte în urma celor de la Manchester City, care au câştigat al 8-lea titlu.

Fostul star de la Real Madrid a subliniat că au existat „anumite lucruri în cadrul clubului” care l-au împiedicat să concureze cu celelalte nume mari din Premier League şi că i-ar fi greu să revină în top.

El a dezvăluit că iubita sa Georgina Rodriguez şi fetiţa lor Bella Esmeralda au fost internate în spital cu o „problemă mare” la doar câteva luni după moartea fiului lor nou-născut, dar a spus că şefii de la United au pus la îndoială explicaţiile sale.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI